Last minute nagerecht voor Kerstmis: Citroenpudding

Citroenpudding uit grootmoeders keuken

Ingrediënten voor 4 personen
6 eieren, 6 blaadjes gelatine, 8 eetlepels suiker, 3 citroenen

Bereidingswijze 
Citroenen uitpersen.
Eieren splitsen.
Gelatine 10 minuten in koud water weken.
Citroensap licht verwarmen, gelatine erbij en roeren tot gelatine is opgelost.
Eidooiers en helft suiker goed roeren (mixer).
Citroensap bij de eidooiers (mixer) en af laten koelen. 
Eiwitten kloppen met rest suiker.
Dan onder goed roeren (mixer) eiwitten erbij. 

Garnering naar keuze. Hier met gekarameliseerde citroen- en sinaasappelschil en blaadjes verse mint.

Lekker, zeker ook bij warmer weer.

25 december 2020, 18 minuten

Reacties

Populaire posts van deze blog

Zekerheidje om Spaanse fiscus achter je aan te krijgen

Europees erfrecht

NIE-nummer in Spanje niet altijd verplicht maar vaak buitengewoon gemakkelijk