Last minute nagerecht voor Kerstmis: Citroenpudding

Citroenpudding uit grootmoeders keuken

Ingrediënten voor 4 personen
6 eieren, 6 blaadjes gelatine, 8 eetlepels suiker, 3 citroenen

Bereidingswijze 
Citroenen uitpersen.
Eieren splitsen.
Gelatine 10 minuten in koud water weken.
Citroensap licht verwarmen, gelatine erbij en roeren tot gelatine is opgelost.
Eidooiers en helft suiker goed roeren (mixer).
Citroensap bij de eidooiers (mixer) en af laten koelen. 
Eiwitten kloppen met rest suiker.
Dan onder goed roeren (mixer) eiwitten erbij. 

Garnering naar keuze. Hier met gekarameliseerde citroen- en sinaasappelschil en blaadjes verse mint.

Lekker, zeker ook bij warmer weer.

25 december 2020, 18 minuten

Reacties

Populaire posts van deze blog

Huiseigenaren in Spanje slecht beschermd

Reacties op struikrovers op de Spaanse autosnelwegen

Groene, rode en blauwe lijnen op Spaanse wegen